Nespresso Cape Town Envivo Lungo 10 капсули

440 ден

10 капсули печено мелено кафе, мешавина од Робуста и Aрабика, за системот Nespresso.
Капсулите се компатибилни со системот Nespresso.
ИНТЕНЗИТЕТ: 10 од 13.
НЕТО ТЕЖИНА (за 10 капсули) 55 гр.

Достапно

Nespresso Cape Town Envivo Lungo 10 капсули

440 ден

Кошница