Nespresso Caramel Crème Brûlée 10 капсули

400 ден

СОСТОЈКИ

10 Crème Brûléecapsule печено мелено кафе со природен вкус на карамела за системот Неспресо.

НЕТО ТЕЖИНА (за 10 капсули) 50 гр.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница