Nespresso Barista Creations Corto 10 капсули

400 ден

СОСТОЈКИ И АЛЕРГЕНИ

10 капсули печена мешавина од мелено кафе за системот Неспресо.

НЕТО ТЕЖИНА (за 10 капсули) 58г

Достапно

Nespresso Barista Creations Corto 10 капсули

400 ден

Кошница