Nespresso Ispirazione Italiana Napoli

400 ден

СОСТОЈКИ

10 Ispirazione Napoli капсула – печена мешавина од мелено кафе – за системот Неспресо.

ИНТЕНЗИТЕТ:  13 од 13

НЕТО ТЕЖИНА (за 10 капсули) 57г

РАСПРОДАДЕНО

Кошница