Nespresso Barista Creations Scuro 10 капсули

400 ден

СОСТОЈКИ И АЛЕРГЕНИ

10 капсули – печено мелено кафе за системот Неспресо.

НЕТО ТЕЖИНА (за 10 капсули) 55гр

РАСПРОДАДЕНО

Кошница