Nespresso Ispirazione Italiana Venezia 10 капсули

400 ден

СОСТОЈКИ

10 капсули Ispirazione Venezia со печена мешавина од мелено кафе за системот Неспресо.

ИНТЕНЗИТЕТ:  8 од 13

НЕТО ТЕЖИНА (за 10 капсули) 56гр

РАСПРОДАДЕНО

Кошница