O’CCAFFE Dolce Gusto Cappuccino 16 капсули

295 ден

Ниво на печење: средно.

Пакување: 16 компатибилни капсули за Dolce Gusto кафемати (8 капсули кафе + 8 капсули млеко)

Тежина на капсулите: 10 гр.

Производот е со краток рок на траење! Количините се ограничени!

РАСПРОДАДЕНО

Кошница