O’CCAFFÈ Dolce Gusto Crema 16 капсули

199 ден

Интензитет: 6/8.

Пакување: 16 компатибилни капсули за Dolce Gusto кафемати.

Тежина на капсула: 7 гр.

Произведува: O’CCaffe.

Земја на потекло: Италија.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница