Пиво Paulaner Munchner Hell (светло) стакло 0,5L 1/20

90 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 20 пива.
Алкохол: 4,9%.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница