Пиво Paulaner Munchner Hell (светло) лименка 0,5L 1/24

60 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 24 пива.
Алкохол: 4,9%.

Достапно

Пиво Paulaner Munchner Hell (светло) лименка 0,5L 1/24

60 ден

Кошница