Пиво Paulaner Natur Weissbier (матно) стакло 0,5L 1/20

110 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 20 пива.
Алкохол: 5,5%.

Достапно

Пиво Paulaner Natur Weissbier (матно) стакло 0,5L 1/20

110 ден

Кошница