Pedron Dolce Gusto Classic 85% Arabica 16 капсули

304 ден

Состав: 85% Арабика, 15% Робуста.

Интензитет: 7/10.

Тежина на една капсула: 8 гр.

Произведува: Pedron Caffe.

Земја на потекло: Италија.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница