Pedron Dolce Gusto Delicato 100% Arabica 16 капсули

304 ден

Состав: 100% Арабика.

Интензитет: 5/10.

Тежина на една капсула: 8 гр.

Произведува: Pedron Caffe.

Земја на потекло: Италија.

Достапно

Pedron Dolce Gusto Delicato 100% Arabica 16 капсули

304 ден

Кошница