Pedron Elegante 30% Arabica E.S.E single хартиени патрони

15 ден

Состав: 30% Арабика, 70% Робуста.

Интензитет: 9/10

Димензија на еден патрон е 44 мм.

Тежина на еден патрон: 7,5 гр.

Произведува: Pedron Caffe.

Земја на потекло: Италија.

Достапно

Pedron Elegante 30% Arabica E.S.E single хартиени патрони

15 ден

Кошница