Пиво Bernard 12 Светло стакло 0,33L 1/24

85 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 24 пива.

Овој непастеризиран лесен лагер е пиво со избалансиран горчлив вкус во хармонија со неговата полнота, арома на хмељ и богата пена.

Достапно

Пиво Bernard 12 Светло стакло 0,33L 1/24

85 ден

Кошница