Пиво Bohem Светло стакло 0,5L 1/20

90 ден

Лесно пиво кое ја гаси жедта, со хармоничен вкус и арома, изразени карактеристики на хмељ и поизразен благ вкус на слад.
Боја: Светло златна боја.
Пена: Кремаста и густа, бела пена.

Достапно

Пиво Bohem Светло стакло 0,5L 1/20

90 ден

Кошница