Пиво Bohemia Regent Premium Светло стакло 0,5L 1/20

80 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 20 пива.

Овој класичен чешки лагер е предводник на пивото на пиварницата Бохемија Регент. Произведено е од првокласниот сааз хмељ и моравски јачмен. Премиум пиво со убав нежен вкус на хмељ и со средна горчина, што му дава на оваа пиво питкост и затоа го прави многу популарно.

Достапно

Пиво Bohemia Regent Premium Светло стакло 0,5L 1/20

80 ден

Кошница