Пиво Bohemia Regent Premium Темно стакло 0,5L 1/20

80 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 20 пива.

Export лагер, во боја на гранат, со чист вкус на печен слад кој дава целосен вкус со полно тело. Пиво обликувано од историјата и вековните традиционални чешки методи.

Достапно

Пиво Bohemia Regent Premium Темно стакло 0,5L 1/20

80 ден

Кошница