Пиво Dab Original Lager Dortmunder Dark лименка 0,5L 1/24

80 ден

Како специјалитет пиво, DAB Dark е пиво со полно тело со нежно засилен вкус и арома на слад, со ниски до умерени нивоа на засладеност. Горчината на хмељ е со низок до среден карактер.

Достапно

Пиво Dab Original Lager Dortmunder Dark лименка 0,5L 1/24

80 ден

Кошница