Пиво Primator EPA English Pale Ale стакло 0,5L 1/20

94 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 20 пива.

Типично англиско пиво, кое се карактеризира со килибарна боја, нежна горчина и полно тело од слад. Внимателно избраниот хмељ му дава на пивото арома на смола, рози и кора од грејпфрут. Искуството на пивото е комплетирано со темната килибарна до гранат боја и фината свилена пена.

Достапно

Пиво Primator EPA English Pale Ale стакло 0,5L 1/20

94 ден

Кошница