Пиво Primator IPA India Pale Ale стакло 0,5L 1/20

135 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 20 пива.

Шест сорти на хмељ се користат во производството на ова пиво. По интензивниот горчлив вкус, постепено се појавуваат тонови на тропско овошје, ароматични смоли и цитруси. Вкусот на пивото, се развива по пиењето и отвора различни други вкусови и ароми. Навистина интензивно искуство со пиво.

Достапно

Пиво Primator IPA India Pale Ale стакло 0,5L 1/20

135 ден

Кошница