Пиво Primator IPL Indian Pale Lager ТЕШТА лименка 0,5L 1/12

135 ден

Комбинација на два стила на пиво – лагер и ИПА. Ова нефилтрирано, неверојатно пиво има прекрасна златно-бакарна нијанса, богато тело и непогрешлив вкус на американски хмељ.

Достапно

Пиво Primator IPL Indian Pale Lager ТЕШТА лименка 0,5L 1/12

135 ден

Кошница