Пиво Primator Premium стакло 0,5L 1/20

79 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 20 пива.

Предводник на пиварницата Náchod, ценет од потрошувачи во повеќе од 30 земји. Ремек-дело коешто е засновано на изборот на најдобрите сурови состојки и вода. Технологијата на производство заснована на два елементи типични за лагер во чешки стил – отворена просторија за ферментација и долгорочно стареење во подрумот за лагер, за да се создаде незаборавно сензуално искуство.

Достапно

Пиво Primator Premium стакло 0,5L 1/20

79 ден

Кошница