Поклопец во бела боја за хартиена чаша 8 ози (180 мл) сет 100 пар

140 ден

Пластичен поклопец за хартиена чаша од 8 ози (180 мл) во бела боја. Сет 100 парчиња.

Достапно

Поклопец во бела боја за хартиена чаша 8 ози (180 мл) сет 100 пар

140 ден

Кошница