Вино Popovi Cabernet Sauvignon Barrique 0,75L

1,090 ден

Полно тело комлексно и импресивно со продолжен после вкус.

Алкохол 16%.

Достапно

Вино Popovi Cabernet Sauvignon Barrique 0,75L

1,090 ден

Кошница