Вино Popovi Chardonnay Smolnik 0,75L

550 ден

Алкохол 13.5%.

Се препорачува да се комбинира со пасти, бело месо и одбрани сирења.

Достапно

Вино Popovi Chardonnay Smolnik 0,75L

550 ден

Кошница