Вино Popovi Dark Horse Vranec Barriqe 0,75L

1,250 ден

Алкохол 15.5%.

Се служи со дивеч, печено свинско, и телешко месо на температура од 16-18 степени.

Достапно

Вино Popovi Dark Horse Vranec Barriqe 0,75L

1,250 ден

Кошница