Вино Popovi Dark Horse Vranec Barriqe Organic 0,75L

1,900 ден

Се одликува со интензивна арома на модра слива и охридска цреша, нијански на еспресо и ванила.

Алкохол 16%.

Достапно

Вино Popovi Dark Horse Vranec Barriqe Organic 0,75L

1,900 ден

Кошница