Пиво Primator Double 24 (темно) 0,5L стакло 1/20

150 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 20 пива.

Извонредно силно темно-гранат пиво со изразито сладок и полн вкус. Се одликува со арома на слад со доминантни тонови на карамела, суви сливи, чоколадо и пријатно суптилна горчина.

Достапно

Пиво Primator Double 24 (темно) 0,5L стакло 1/20

150 ден

Кошница