Пиво Primator Weizen стакло 0,5L 1/20

105 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 20 пива.

Вејзен е освежително, нефилтрирано пиво со карактеристично густа пена. Тоновите на банана, каранфилче, малку нектарини може да се најдат во аромата и вкусот. Неговиот квалитет е очигледен од многуте награди, како од домашни така и од странски натпревари за дегустација, кои Вејзен ги добива секоја година. На крајот на краиштата, кое од чешките пива може да се пофали со толку престижна титула како „Најдоброто пиво во светот“ од светските награди за пиво во Лондон?

Достапно

Пиво Primator Weizen стакло 0,5L 1/20

105 ден

Кошница