Пиво Radeberger Pilsner стакло 0,33L 1/24

70 ден

Пиво со јасна, бледо златна боја, со фина кремаста пена, преовладува вкус на хмељ со пријатна, суптилно изразена нота на горчливост.

Достапно

Пиво Radeberger Pilsner стакло 0,33L 1/24

70 ден

Кошница