Пиво Schofferhofer Hefeweizen Dunkel стакло 0,5L 1/18

89 ден

НАПОМЕНА: За онлајн нарачки, цената е важечка доколку се нарачаат 18 пива.

Schöfferhofer Hefeweizen Dunkel мистериозно пенливо пиво! Специјалниот слад му дава на овој уникатен пијалак темна боја, сладост и ароматичен вкус.

Достапно

Пиво Schofferhofer Hefeweizen Dunkel стакло 0,5L 1/18

89 ден

Кошница