Пиво Schofferhofer Hefeweizen Naturtrüb стакло 0,5L 1/18

99 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 18 пива.

Schöfferhofer Hefeweizen Naturtrüb е најпопуларната варијанта во класичната палета на Schöfferhofer. Ова матно пиво, во кое може да се пронајде малку квасец во шишето, со голема количина на хмељ, има многу свеж и овошно-зачинет вкус, што го прави посебно и многу продавано.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница