Џин SmidGin Velvet 0,7L + кутија

1,699 ден

Состав: алкохолен дестилат од билки.
Алкохол: 41%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: МЦМ дестилерија.
Земја на потекло: Македонија.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница