Кафе еспресо мелено Tchibo Espresso Sicilia Style 250 гр.

260 ден

Tchibo Espresso Sicilia Style може да се ужива или како традиционално еспресо, или како основа за други специјализирани кафиња како Капучино или Лате Макијато.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница