Кафе еспресо мелено Tchibo Espresso Milano Style 250 гр.

280 ден

Tchibo Espresso Milano Style може да се ужива или како традиционално еспресо, или како основа за други специјализирани кафиња како Капучино или Лате Макијато.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница