Филтер кафе Tchibo Gold Selection 250 гр.

190 ден

Кафето може да се приготвува во: машина за филтер кафе, француска преса, мока (ѓезве за еспресо кафе) како и во обично ѓезве.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница