Вино Traikovsky Cabernet Sauvignon 0,75L

250 ден

Traikovsky Каберне Совињон е свежо и ароматично вино, со хербален карактер, меки танини и значителна комплексност.

Достапно

Вино Traikovsky Cabernet Sauvignon 0,75L

250 ден

Кошница