Вино Traikovsky Tribute Temjanika 0,75L

520 ден

Ова многустрано вино идеално се комбинира со разни видови сирења, морска храна, бели меса и зелечнуци, или едноставно можете да уживате само со чаша Tribute Темјаника. Се конзумира на температура од 10С до 12C.

Достапно

Вино Traikovsky Tribute Temjanika 0,75L

520 ден

Кошница