Вино Traikovsky Tribute Rose 0,75L

550 ден

Ова многустрано вино идеално се комбинира со сирење и лубеница како стартер, печен лосос, зелечнуци, салати и разновидни сирења, или едноставно можете да уживате само со чаша Tribute Розе. Се конзумира на температура од 10С до 13C.

100% Cabernet Sauvignon.

Достапно

Вино Traikovsky Tribute Rose 0,75L

550 ден

Кошница