Пиво Tucher Kellerbier стакло 0,5L 1/20

98 ден

НАПОМЕНА: За онлајн нарачки, цената е важечка доколку се нарачаат 20 пива.

Состав: алкохолен дестилат од житарици.

Алкохол: 5,3%.

Зафатнина(во литри): 0,5Л.

Амбалажа: стакло.

Енергетска вредност на 100 ml = 186 kj/44 kcal.

Произведува и пакува: Tucher Privatbrauerei GmbH & Co. KG, Германија.

Достапно

Пиво Tucher Kellerbier стакло 0,5L 1/20

98 ден

Кошница