Вино Bovin Cabernet Sauvignon Superior 0,75L

910 ден

Нето: 0,75л.

Вид: врвно суво црвено вино

Вински регион: Вински регион Тиквеш

Препорачана температура: 15ºC – 17ºC

Сорти од грозје: 100% Каберне Совињон

Достапно

Вино Bovin Cabernet Sauvignon Superior 0,75L

910 ден

Кошница