Вино Popova Kula Altan 0,75L

500 ден

Препорачуваме да се пие изладено на температура од 8-10°C со секаков вид на сирења, јадења од бело месо и риба, а исто така одлично одговара и со кремасти десерти.

Достапно

Вино Popova Kula Altan 0,75L

500 ден

Кошница