Вино Popova Kula Chardonnay Aristokrat 0,75L

500 ден

Комбинација со храна: Најдобро е да се конзумира изладено на 10-12°C во комбинација со риба, тестенини и десерти. Добро оди и со меки сирења како камамбер и бри.

Достапно

Вино Popova Kula Chardonnay Aristokrat 0,75L

500 ден

Кошница