Вино Popova Kula Muscat Ottonel 0,75L

500 ден

Препорачуваме да се конзумира на 10-12°C како аперитив или во комбинација со бели меса, лута индиска храна, пикантни турски јадења  и млади жолти сирења. Прекрасно одговара и со кремасти и овошни десерти, а исто така и со сладолед.

Достапно

Вино Popova Kula Muscat Ottonel 0,75L

500 ден

Кошница