Вино Popova Kula Zhilavka 0,75L

500 ден

Препорачуваме да се пие добро изладено на температура од 10-12°C како аперитив или во комбинација со риба, морска храна и пилешко, но исто така оди добро и со козјо сирење и едамер.

Достапно

Вино Popova Kula Zhilavka 0,75L

500 ден

Кошница