Вино Tikves “Chateau de Gourdon“Jolie Balade 0,75L

690 ден

Се сервира на температура од 16 до 18°C.
Комбинација со храна: јагнешки котлети со со рузмарин и потпечен компир, говедско рагу со њоки и бифтек во сос од вргањ.

Достапно

Вино Tikves “Chateau de Gourdon“Jolie Balade 0,75L

690 ден

Кошница