Вино Tikves “Chateau de Gourdon“ Vase de Pierre 0,75L

900 ден

Се послужува на температура од 18 до 20°C.
Комбинација со храна: црвено месо, мисиркино месо и плави сирења.

Достапно

Вино Tikves “Chateau de Gourdon“ Vase de Pierre 0,75L

900 ден

Кошница