Вино Zaharchev Plovdina 0,75L

450 ден

Се служи изладено на температура од 8 – 12 ºC
Alc 13% vol
Одличен избор е кога виното се комбинира со лесни и кремасти пудинзи, а главните карактеристики уште повеќе доаѓаат до израз кога се сервира со зелена салата, сармички, полнети пиперки, гравче тавче или со некои полесни јадења.

Достапно

Вино Zaharchev Plovdina 0,75L

450 ден

Кошница