Вино Zaharchev Prokupec 0,75L

450 ден

Се служи изладено на температура од 14 – 18 ºC
Alc 14% vol
Може да го пиете во придружба на лесни предјадења, тестенини и варива, но добра комбинација е со црвено месо и дивеч.

Достапно

Вино Zaharchev Prokupec 0,75L

450 ден

Кошница